Rankings

 • Who's Who Legal - 2020

  Sinds 1996 beoordeelt Who’s Who Legal de meest vooraanstaande juristen op meerdere gebieden van zakelijk recht. Ze beschrijven 17.000 van ‘s werelds toonaangevende privé-advocaten in meer dan 100 landen. Het is onmogelijk om een plaats in deze publicatie te kopen.

  Jean-François Henrotte werd door het onderzoek bij cliënten en collega’s sinds 2015 geselecteerd als een van ‘s werelds meest toonaangevende juristen inzake Informatietechnologie, TMT en Gegevensbescherming & Persoonlijke levenssfeer.

 • Leaders League - 2020

  Leaders League is een media- en ratingagentschap voor topmanagers op internationaal niveau.

  Volgens Leader’s League Jean-François Henrotte is aanbevolen voor ICT en Alexandre Cruquenaire is aanbevolen voor merken- en octrooigeschillen.

 • The Legal 500 EMEA - 2016

  [Lexing] staat vermeld in de Legal 500 – EMEA 2016:

  “Op het gebied van informatietechnologie is [Lexing] een “third tier”-bedrijf,

  [Lexing] legt zich toe op praktijken inzake intellectuele eigendom en IT en werkt voor cliënten zoals Avocat.be en Accenture. De Schréder Group vroeg het team hen te helpen diverse IT-contracten te herschrijven. Managing partner Jean-François Henrotte staat aan het hoofd van het departement.

  [Lexing] staat vermeld in de Legal 500 – EMEA 2015 :

  “Op het gebied van intellectuele eigendom is [Lexing] een “third tier”-bedrijf,

  [Lexing] stond onlangs het Waals Agentschap voor Export en Investeringen bij in moeilijke onderhandelingen over een geschil over een domeinnaam. Jean-François Henrotte, hoofd van de praktijk, spitst zich toe op IT-contracten, e-commerce, gegevensbescherming en privacy, terwijl Alexandre Cruquenaire gespecialiseerd is in farmaceutische wetgeving”.

Enige vraag?

Contacteer ons
justo porta. non libero ipsum eleifend Sed Nullam felis quis id,