Onderscheidingen

 • The Legal 500 EMEA - 2024

  Legal 500 is een onderzoeksorganisatie die de beste advocaten(kantoren) in verschillende rechtsgebieden rangschikt in meer dan 80 landen.

  Lexing is opgenomen in de Legal 500 – EMEA 2024 als toonaangevend advocatenkantoor in de categorie “EU-verordening: Privacy en gegevensbescherming”.

  Drie advocaten – Jean-François Henrotte, Fanny Coton en Victoria Ruelle – worden specifiek genoemd.

 • Who's Who Legal - 2024

  Sinds 1996 beoordeelt Who’s Who Legal de meest vooraanstaande juristen op meerdere gebieden van zakelijk recht. Ze beschrijven 28.000 van ’s werelds toonaangevende privé-advocaten in meer dan 160 landen. Het is onmogelijk om een plaats in deze publicatie te kopen.

  Jean-François Henrotte werd door het onderzoek bij cliënten en collega’s sinds 2015 geselecteerd als een van ’s werelds meest toonaangevende juristen inzake Gegevensbescherming & Persoonlijke levenssfeer.

 • Leaders League - 2023

  Leaders League is een media- en ratingagentschap voor topmanagers op internationaal niveau.

  In zijn ranking voor 2023 erkent Leader’s League de sterke reputatie van Lexing België op het gebied van auteursrecht, fintech, gegevensbescherming, merkenrecht en innovatie, technologie en telecom. Vier partners – Jean-François Henrotte, Alexandre Cruquenaire, Fanny Coton en Alexandre Cassart – worden in het bijzonder genoemd.

   

Behoefte aan advies
of vertegenwoordiging ?

Ik maak een afspraak