Onderscheidingen

 • The Legal 500 EMEA - 2022

  Legal 500 is een onderzoeksorganisatie die de beste advocaten(kantoren) in verschillende rechtsgebieden rangschikt in meer dan 80 landen.

  Lexing is opgenomen in de Legal 500 – EMEA 2022 als een te volgen kantoor in de categorie ” EU-regelgeving : Privacy en gegevensbescherming”.

  Dit betekent dat Lexing een van de veelbelovende of diversifiërende ondernemingen is en waarschijnlijk in de komende jaren op de ranglijst zal komen te staan.

 • Who's Who Legal - 2022

  Sinds 1996 beoordeelt Who’s Who Legal de meest vooraanstaande juristen op meerdere gebieden van zakelijk recht. Ze beschrijven 28.000 van ’s werelds toonaangevende privé-advocaten in meer dan 160 landen. Het is onmogelijk om een plaats in deze publicatie te kopen.

  Jean-François Henrotte werd door het onderzoek bij cliënten en collega’s sinds 2015 geselecteerd als een van ’s werelds meest toonaangevende juristen inzake Gegevensbescherming & Persoonlijke levenssfeer.

 • Leaders League - 2021

  Leaders League is een media- en ratingagentschap voor topmanagers op internationaal niveau.

  Volgens Leaders League, in 2021, Jean-François Henrotte is ten zeerste aanbevolen voor Innovatie, technologie & telecom en Alexandre Cruquenaire is aanbevolen voor merkenschillen in industrieel eigendom.

   

Behoefte aan advies
of vertegenwoordiging ?

Ik maak een afspraak