Waarden

Waarom handelen wij?

Wij zijn ervan overtuigd dat innovatie vooropgesteld dient te worden als bron van vooruitgang.

Ons handelen wordt dan ook geïnspireerd door een essentiële waarde, die ten grondslag ligt aan de maatschappelijke rol van de advocaat: het welslagen van uw projecten.

Hoe gaan wij te werk?

Vòòr alles willen wij u begrijpen.

Daarom zien wij de advocaat niet als iemand die louter de regels van het recht beschrijft, maar als iemand die naar pragmatische, juridisch solide oplossingen zoekt, zodat de verwezenlijking van uw doelstellingen verzekerd is. Velen onder ons zijn trouwens al gedetacheerd bij bedrijven, wat het begrip van de interne werking van onze cliënten vergemakkelijkt.

Doordat wij van tevoren inspelen op de evoluties van het recht kunnen wij bijdragen tot het duurzame karakter van de juridische oplossingen. Daarom bestaat onze associatie uit gespecialiseerde advocaten. Ze heeft eveneens zeer nauwe banden gesmeed met de academische wereld. Veel van onze advocaten doceren immers aan de belangrijkste universiteiten.

Onze advocaten zijn meertalig. Wij hebben in de loop van de tijd bovendien bevoorrechte partnerschappen ontwikkeld binnen Lexing, een internationaal netwerk van advocaten dat onze levensbeschouwelijke waarden deelt. Die rijkdom stelt ons in staat om uw projecten wereldwijd te begeleiden.

Onze associatie is volledig onafhankelijk en op mensenmaat, neemt zijn sociale verantwoordelijheid ter harte, en wordt geleid door een onberispelijke beroepsethiek.

Wij hebben aandacht voor een gezond financieel beheer van onze associatie en stellen u daarom een bijzonder aantrekkelijk ereloontarief voor.

Common sense Innovative solutions

Wat hebben wij te bieden?

Wij begeleiden en ondersteunen u bij het nastreven van uw ondernemingsdoelstellingen. Wij geven u niet alleen juridisch inzicht in uw bedrijf, wij voegen er waarde aan toe.

Wij begeleiden u bij al uw juridische stappen, zowel voor advies als in het stadium van een rechtszaak.

Enige vraag?

Contacteer ons